KONSTGRÄS

Ett bra alternativ

Konstgräs är precis som det låter en produkt som på konstgjord väg föreställer gräs. Det är gjort av plast och är när det håller vår kvalitet är det mycket hållbart. Ibland kan det finnas omständigheter som gör att vanligt gräs har svårt att växa. Det kan röra sig om ytor som utsätts för hårt slitage, ytor som inte kan vattnas under sommartid, eller ytor utan sol som inte erbjuder bra växtlighet för vanligt gräs. Här passar konstgräs perfekt.

Vad är konstgräs

Konstgräs är ett alternativ till naturligt gräs. Det är gjort av plast och tål därför slitage på ett helt annat sätt an naturligt gräs. På Konstgräskonsulten har vi satsat på att ta fram ett gräs som är vänligt mot naturen – Ecograss. Det består av återvunnen PET-plast.

Konstgräs blir allt vanligare och förekommer i trädgårdar, lekplatser, fotbollsplaner, golfbanor, rondeller etc.

Användningsområden konstgräs

Alla ytor som har ett extra högt slitage passar utmärkt för konstgräs. I dessa situationer blir konstgräs  en bra ersättare för vanligt gräs. Konstgräs blir allt mer populärare och används just nu av:

• Skolor och förskolor
• Lekplatsanläggningar
• Multisportanläggningar
• Bostadsrättsföreningar
• Stadsförvalning och kommuner
• Trafikmiljöer: rondeller & refuger

Referenser konstgräs

Det finns mycket mer du kan göra med konstgräs. Bara din fantasi sätter gränserna. För mer inspiration så rekommenderar vi er att bläddra igenom hela vårt referensbibliotek.

KONSTGRÄS SERIER

Vi har fyra serier som täcker alla dina behov av konstgräs. Allt ifrån slitstarka konstgräs till lekplatser och multisport till designgräs i olika färger.