Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten http://www.lekplatskonsulten.se Lekplatser, Sureplay fallskydd, Konstgräs Tue, 02 Apr 2019 11:34:27 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 41593123 Nytt i Husby http://www.lekplatskonsulten.se/husby/ http://www.lekplatskonsulten.se/husby/#respond Tue, 16 Aug 2016 08:01:44 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=9535 Våra montörer har många års erfarenhet inom gummibeläggning. De utför mönster med knivskarp precision. Här i Husby har arkitekten hittat inspiration i djungeln och skapat ett effektfullt mönster i gummit. Du som arkitekt kan skapa dina egna mönster med hjälp av våra 24 färger. NI kan också blanda färger med varandra för att få en […]

The post Nytt i Husby appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Våra montörer har många års erfarenhet inom gummibeläggning. De utför mönster med knivskarp precision.

Här i Husby har arkitekten hittat inspiration i djungeln och skapat ett effektfullt mönster i gummit.

Du som arkitekt kan skapa dina egna mönster med hjälp av våra 24 färger.

NI kan också blanda färger med varandra för att få en melerad färg.

Hör av er till oss om ni vill ha färgprover.

/ Anthony Nilsson

 

The post Nytt i Husby appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/husby/feed/ 0 9535
Partille har fått sig en ny stadspark! http://www.lekplatskonsulten.se/partille-har-fatt-sig-en-ny-stadspark/ http://www.lekplatskonsulten.se/partille-har-fatt-sig-en-ny-stadspark/#respond Tue, 14 Jun 2016 13:34:52 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=9483 The post Partille har fått sig en ny stadspark! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>

Nu är arbetet med Partilles nya stadspark färdigställt!

Hit har vi levererat fallskyddsmatta Sureplay, vårt konstgräs MP24 Mono samt en hel del fallskyddsbark.

Här kan ni se några bilder på resultatet.DSC00339 DSC00341

The post Partille har fått sig en ny stadspark! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/partille-har-fatt-sig-en-ny-stadspark/feed/ 0 9483
Säsongen börjar närma sig slutet! http://www.lekplatskonsulten.se/sasongen-borjar-narma-sig-slutet/ http://www.lekplatskonsulten.se/sasongen-borjar-narma-sig-slutet/#respond Wed, 02 Dec 2015 14:58:16 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8888 Nu kryper kylan allt närmare och säsongen börjar närma sig sitt slut. Vi vill passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners för ett bra år. Vi ser redan fram emot nästa säsong där vi vill fortsätta att vara marknadsledande och nyskapande inom lekplatser. Hör av er till oss redan nu om nästa års projekt […]

The post Säsongen börjar närma sig slutet! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Nu kryper kylan allt närmare och säsongen börjar närma sig sitt slut.

Vi vill passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners för ett bra år.

Vi ser redan fram emot nästa säsong där vi vill fortsätta att vara marknadsledande och nyskapande inom lekplatser.

Hör av er till oss redan nu om nästa års projekt ifall ni har frågor, prisförfrågningar eller om ni vill ha prov skickade till er!

Hälsning från oss på LekplatskonsultenIMG_0146

The post Säsongen börjar närma sig slutet! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/sasongen-borjar-narma-sig-slutet/feed/ 0 8888
Pågående projekt i Ursviksskolan i Sundbyberg http://www.lekplatskonsulten.se/pagaende-projekt-i-ursviksskolan-i-sundbyberg/ http://www.lekplatskonsulten.se/pagaende-projekt-i-ursviksskolan-i-sundbyberg/#respond Fri, 26 Jun 2015 11:38:52 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8833 Just i detta nu pågår arbetet för fullt att färdigställa arbetet Ursviksskolan i Sundbyberg. Vi anlägger här Sureplay, konstgräs och även bark. Fler bilder kommer inom kort komma upp under referenser.

The post Pågående projekt i Ursviksskolan i Sundbyberg appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Just i detta nu pågår arbetet för fullt att färdigställa arbetet Ursviksskolan i Sundbyberg.

Vi anlägger här Sureplay, konstgräs och även bark.

Fler bilder kommer inom kort komma upp under referenser.

The post Pågående projekt i Ursviksskolan i Sundbyberg appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/pagaende-projekt-i-ursviksskolan-i-sundbyberg/feed/ 0 8833
Sureplay Splash! Ett revolutionerende halkfritt underlag till pooler http://www.lekplatskonsulten.se/sureplay-splash-ett-revolutionerende-halkfritt-underlag-till-pooler/ http://www.lekplatskonsulten.se/sureplay-splash-ett-revolutionerende-halkfritt-underlag-till-pooler/#respond Fri, 26 Jun 2015 11:04:32 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8813 Nu kan vi leverera ett halkfritt, vattentätt gummi underlag till pooler. Vi har valt att kalla det Sureplay Splash. Underlaget är fogfritt som gör att det blir väldigt lätt att rengöra. Materialet är framtaget för att klara nordiska klimat och går att få i Sureplays alla färger. Här är några bilder från vårt första projekt […]

The post Sureplay Splash! Ett revolutionerende halkfritt underlag till pooler appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Nu kan vi leverera ett halkfritt, vattentätt gummi underlag till pooler. Vi har valt att kalla det Sureplay Splash. Underlaget är fogfritt som gör att det blir väldigt lätt att rengöra. Materialet är framtaget för att klara nordiska klimat och går att få i Sureplays alla färger.

Här är några bilder från vårt första projekt i Skytteholmsparken i Solna.

Hör av dig för prisförslag och övriga frågor!

Sureplay Splash Sureplay Splash Sureplay Splash Sureplay Splash

 

The post Sureplay Splash! Ett revolutionerende halkfritt underlag till pooler appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/sureplay-splash-ett-revolutionerende-halkfritt-underlag-till-pooler/feed/ 0 8813
Plastsarg för uppbyggnad och infästning av konstgräsytor http://www.lekplatskonsulten.se/plastsarg-for-uppbyggnad-och-infastning-av-konstgrasytor/ http://www.lekplatskonsulten.se/plastsarg-for-uppbyggnad-och-infastning-av-konstgrasytor/#respond Fri, 26 Jun 2015 10:33:01 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8805 Vi kan nu leverera en smart plastsarg, sargen grävs ner i en fålla och fäst sedan av bärlagret. Sargen är gjord utav böjbar plast, till fördel för ytor som har runda former. På detta projekt vek vi konstgräset över sargen, skruvade fast det. Senare asfalterades det emot konstgräset, och på andra sidan anlades naturgräs. Hör […]

The post Plastsarg för uppbyggnad och infästning av konstgräsytor appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Vi kan nu leverera en smart plastsarg, sargen grävs ner i en fålla och fäst sedan av bärlagret.

Sargen är gjord utav böjbar plast, till fördel för ytor som har runda former.

På detta projekt vek vi konstgräset över sargen, skruvade fast det. Senare asfalterades det emot konstgräset, och på andra sidan anlades naturgräs.

Hör av dig till oss ifall du har frågor kring detta.

Ps. Tänk på att konstgräs inte alltid måste vara grönt, kolla här vilka läckra färger man satsade på i Halmstad kommun.Konstgräs Halmstad plastsargKonstgräs Halmstad plastsargKonstgräs Halmstad plastsargKonstgräs Halmstad plastsarg

The post Plastsarg för uppbyggnad och infästning av konstgräsytor appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/plastsarg-for-uppbyggnad-och-infastning-av-konstgrasytor/feed/ 0 8805
Ny kan ni få er logo i konstgräset! http://www.lekplatskonsulten.se/ny-kan-ni-fa-er-logo-i-konstgraset/ http://www.lekplatskonsulten.se/ny-kan-ni-fa-er-logo-i-konstgraset/#respond Fri, 26 Jun 2015 10:12:54 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8800 Nu kan ni få eran logo sydd i konstgräs. Här är bilder på ett projekt åt Balder i Bergsjön i Göteborg som valde att sätta en logo som mittcirkel på deras nya multisportplan. Hör av er till oss för kostnadsförslag på just eran logo!  

The post Ny kan ni få er logo i konstgräset! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Nu kan ni få eran logo sydd i konstgräs.

Här är bilder på ett projekt åt Balder i Bergsjön i Göteborg som valde att sätta en logo som mittcirkel på deras nya multisportplan.

Hör av er till oss för kostnadsförslag på just eran logo!

 

Logotype konstgräs

The post Ny kan ni få er logo i konstgräset! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/ny-kan-ni-fa-er-logo-i-konstgraset/feed/ 0 8800
Milstensgårdens förskola Borås http://www.lekplatskonsulten.se/milstensgardens-forskola-boras/ http://www.lekplatskonsulten.se/milstensgardens-forskola-boras/#respond Fri, 26 Jun 2015 08:51:38 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8777 Vi har precis avslutat ett projekt där vi har anlagt ca 2000 kvm konstgräs åt Bröderna Sandhs entreprenad på deras projekt Milstensgårdens förskola i Borås.

The post Milstensgårdens förskola Borås appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Vi har precis avslutat ett projekt där vi har anlagt ca 2000 kvm konstgräs åt Bröderna Sandhs entreprenad på deras projekt Milstensgårdens förskola i Borås.

IMG_1877 IMG_1884 IMG_1891

The post Milstensgårdens förskola Borås appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/milstensgardens-forskola-boras/feed/ 0 8777
Vi lägger Sureplay på Svevias kontor http://www.lekplatskonsulten.se/vi-lagger-sureplay-pa-svevias-kontor/ http://www.lekplatskonsulten.se/vi-lagger-sureplay-pa-svevias-kontor/#respond Tue, 14 Apr 2015 09:14:38 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8552 Sureplay in action På Lekplatskonsulten är vi marknadsledande inom att anlägag Sureplay. Vi vågar lova att vi även har de bästa hantverkarna och anläggarna. En förutsättning för ett lyckat resultat.  

The post Vi lägger Sureplay på Svevias kontor appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
Sureplay in action

På Lekplatskonsulten är vi marknadsledande inom att anlägag Sureplay. Vi vågar lova att vi även har de bästa hantverkarna och anläggarna. En förutsättning för ett lyckat resultat.

 

The post Vi lägger Sureplay på Svevias kontor appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/vi-lagger-sureplay-pa-svevias-kontor/feed/ 0 8552
Nu grönskar gräset! http://www.lekplatskonsulten.se/nu-gronskar-graset/ http://www.lekplatskonsulten.se/nu-gronskar-graset/#respond Wed, 08 Apr 2015 08:06:17 +0000 http://www.lekplatskonsulten.se/?p=8452   Nu börjar gräset växa i trädgårdarna, vill du ha en fin grön yta året runt med minimalt underhåll! Kontakta oss på Lekplatskonsulten, vi har mattan som passar perfekt i din trädgård eller uteplats. I denna trädgård anlades konstgräset Nature Premium som är ett tätt, mjukt gräs som ger en skön feeling att vistas på, nedan […]

The post Nu grönskar gräset! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
 

IMG_1699

Nu börjar gräset växa i trädgårdarna, vill du ha en fin grön yta året runt med minimalt underhåll!

Kontakta oss på Lekplatskonsulten, vi har mattan som passar perfekt i din trädgård eller uteplats.

I denna trädgård anlades konstgräset Nature Premium som är ett tätt, mjukt gräs som ger en skön feeling att vistas på, nedan finner du länk in till gräset.

(http://www2.lekplatskonsulten.se/konstgras/naturepremium/)

/ Anthony

The post Nu grönskar gräset! appeared first on Lekplatskonsulten & Konstgräskonsulten.

]]>
http://www.lekplatskonsulten.se/nu-gronskar-graset/feed/ 0 8452